Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Φιλέτο κρέατος (Είναι εύκολο να φτιάξετε κρέας σαν μαλακό λουκούμι)

Πώς να φτιάξετε φιλέτο κρέατος (Είναι πολύ εύκολο να κάνετε κρέας σαν μαλακό λουκούμι);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Φίλοι, είμαι εδώ με μια πολύ εύκολη και πρακτική συνταγή κρέατος. Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε μαλακό κρέας σαν λουκούμι. Πάω στη συνταγή μου τώρα. Αρχικά, θα ξεκινήσουμε σφραγίζοντας το κρέας μας. Βάζουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και ζεσταίνουμε το τηγάνι μας και τσιγαρίζουμε το κρέας μας πολύ λίγο και από τις δύο πλευρές στο καυτό τηγάνι. Αυτή είναι η πρώτη μας συμβουλή. Βάζουμε πολύ λίγο λάδι στον πάτο της χύτρας μας ταχύτητας και βάζουμε το κρέας που σφραγίσαμε. Βάζουμε χυμό ντομάτας, σόδα (αυτή είναι η δεύτερη συμβουλή μας) και μπαχαρικά, κρεμμύδι και σκόρδο (για γεύση) και το ψήνουμε καλά για 25-30 λεπτά. Είναι όλα τόσο εύκολα και πρακτικά. Κόβω τα κρεμμύδια και το σκόρδο στα 4 για γεύση, μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ανάλογα με το γούστο σας. Επίσης, μου αρέσει να πετάω ολόκληρες πατάτες και να τις τρώω με κρέας. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, σας το προτείνω. Όταν μαγειρεύω το κρέας μου στη χύτρα ταχύτητας για 25 λεπτά, γίνεται μαλακό, αλλά μερικές φορές μπορεί να διαφέρει από χύτρα σε χύτρα ταχύτητας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη ρύθμιση μόνοι σας.

Αν θέλετε να δείτε το βίντεο της συνταγής μου, είναι διαθέσιμο και στο κανάλι μου στο youtube ( Gizem Emirzeoglu ).

Φιλέτο κρέατος (Είναι πολύ εύκολο να γίνει το κρέας σαν μαλακό λουκούμι) Συνταγή με φωτογραφία

Φιλέτο κρέατος (Είναι εύκολο να φτιάξετε κρέας σαν μαλακό λουκούμι)Φιλέτο κρέατος (Είναι εύκολο να φτιάξετε κρέας σαν μαλακό λουκούμι)
Φιλέτο κρέατος (Είναι εύκολο να φτιάξετε κρέας σαν μαλακό λουκούμι)Φιλέτο κρέατος (Είναι εύκολο να φτιάξετε κρέας σαν μαλακό λουκούμι)
5/5 - (10 votes)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button